Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Враження студентів від конкурсу Завтра.ua

Враження студентів від конкурсу Завтра.ua

Стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука – перша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді. Її головна мета сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни.

Стипендіати програми відбираються щорічно на відкритому всеукраїнському конкурсі. До участі запрошуються всі студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських вищих навчальних закладів 4-го рівня акредитації та ВНЗ-партнерів програми. Критерії відбору – високий рівень фахових знань, самостійна наукова робота, лідерські, комунікаційні та творчі здібності.

Участь у стипендіальній програмі взяла студентка гр. БО-131 Курочка Вікторія Олександрівна.

Її враження від участі у конкурсі вона розповіла нам.

Участь у «Стипендіальній програмі Віктора Пінчука та газети «Завтра.ua» – це крок для персонального розвитку будь-якого студента. Особисто я вагалася, чи здатна пройти хоча б початкові етапи, але все ж вирішила випробувати власні сили. Підготовка до конкурсу зайняла досить тривалий час, оскільки необхідно було зібрати пакет документів, серед яких мотиваційний та рекомендаційний листи, обґрунтування наукової роботи та творча конкурсна робота. Чи було мені важко? Складно відповісти на це питання; довге очікування підсумків виявилося неймовірно нестерпним, і саме це стало для мене справжнім випробуванням. Аж ось перші результати – 180 місце (26,1 балів) з поміж 780 учасників! Звісно, в цей момент я повірила у свої можливості. Мене переповнило море позитивних емоцій: я змогла гідно представити не лише плоди особистої діяльності, але й свій факультет, свою альма-матер. Проте то був лише початок... І знову довге очікування. Та, зрештою, одного дня дзвінок від наукового керівника змусив радіти ще більше, оскільки стали відомими результати 2-го туру. Радості не було меж! Складно навіть повірити, що я опинилася серед 305 учасників, які пройшли до наступного етапу. Годі було й думати, що звичайна собі студентка спеціальності «Бухгалтерський облік» обліково-економічного факультету Чернігівського національного технологічного університету зможе «зайти так далеко», але цей факт нічим не заперечиш. Щиро кажучи, це надало мені натхнення для ще більш наполегливої праці і допомогло повірити у власні сили. Наразі я готую проект, що залучить кілька альтернативних варіантів для вирішення суспільних проблем міста. Також з нетерпінням очікую поїздки до міста Києва на вирішальну фазу відбору для роботи в групах та співбесіди,а також індивідуальної роботи, після яких оголосять результати всього конкурсу.