Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Круглий стіл у ЧНТУ

6 жовтня 2016 року у Чернігівському національному технологічному університеті відбувся Круглий стіл «Ефективна взаємодія органів влади та громадських організацій у сфері транскордонного співробітництва».

Захід проведено в рамках проекту «Міжсекторне партнерство у розвитку прикордонних територій: досвід країн Вишеградської четвірки для України та Білорусі», що реалізується Центром транскордонного співробітництва (Україна) за підтримки Міжнародного Вишеградського фонду в партнерстві з Гомельським регіональним агентством економічного розвитку (Білорусь), Інститутом стабільності і розвитку (Чехія), Міжнародним центром демократичних перетворень (Угорщина), Центром європейської співпраці (Польща), Карпатським Фондом (Словаччина).

У роботі Круглого столу взяла участь доцент кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту Гнедіна К.В. Учасники круглого столу обговорили питання формування дієвих механізмів міжсекторного партнерства влади та громадськості для вирішення спільних транскордонних проблем  на українсько-білоруському прикордонні. 

Висловлюємо щиру подяку організаторам та учасникам заходу!