Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Участь у Міжнародному форумі «GREEN MIND»

Участь у Міжнародному форумі «GREEN MIND»

19-20 жовтня 2016 р. у м. Києві на території Торгово-промислової палати України відбувся V Міжнародний форум для сталого розвитку бізнесу «GREEN MIND», участь у якому взяли представники органів державної влади, бізнес-сектору, громадських організацій, науковці, експерти міжнародних, міжурядових і фінансових організацій.

Даний захід відбувся під патронатом Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

 До участі у форумі долучилася к.е.н., доцент кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту Гнедіна Катерина Володимирівна. У рамках ділової програми форуму було проведено пленарні сесії, панельні дискусії, тематичні заходи у форматі засідань «за круглим столом» та презентацій. Під час роботи форуму обговорювалися наступні питання: принципи і переваги моделі сталого розвитку бізнесу, шляхи та механізми впровадження податкової реформи в Україні, розвиток моделі сталого споживання та виробництва та багато інших актуальних  питань. У цілому протягом двох днів із доповідями виступило понад 120 експертів з 27 країн світу.  

Висловлюємо щиру подяку організаторам, доповідачам, модераторам та усім учасникам форуму!