Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Cтуденти Чернігівського національного технологічного університету відвідали ДФС

Cтуденти Чернігівського національного технологічного університету відвідали ДФС

У День студента, 17 листопада, Державну фіскальну службу України відвідали студенти Чернігівського національного технологічного університету.

«Ми раді ділитися нашим досвідом з молодим поколінням, адже від них залежить майбутній розвиток нашої держави. Майбутні професіонали мають бути всебічно обізнаними, саме тому такі зустрічі дуже корисні для розширення їх світогляду та професійної орієнтації», - зауважила директор Департаменту кадрової політики та роботи з персоналом ДФС Тетяна Пажитнова.

Під час зустрічі, яка відбулась у рамках меморандуму Державної фіскальної служби України, Чернігівського національного технологічного університету та Університету державної фіскальної служби, фахівці ДФС ознайомили гостей з основними завданнями та функціями служби, розповіли про напрями діяльності та актуальні питання реформування у податковій та митній сфері.

Майбутнім технологам також презентували Центр партнерства, який незабаром буде відкрито при ДФС. Студенти мали змогу ознайомитися з його основними завданнями, перевагами для платників податків та загалом з розвитком сервісних функцій служби.

Наприкінці зустрічі представники  ДФС привітали студентів з їх святом та побажали гарного навчання, творчого розвитку та самореалізації в обраній професії.