Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Викладачі кафедри прийняли участь у Міжнародній конференції

Викладачі кафедри прийняли участь у Міжнародній конференції

3-8 квітня 2017 року проходила Третя Міжнародна науково-практична конференція «Ukraine-EU. Modern Technology, Bussines and Law»: Україна європейська на шляху до змін (Словаччина-Австрія-Угорщина). Участь у цій конференції прийняли і викладачі кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту к.е.н, доц. О.Ю. Акименко, к.е.н., доц. Ю.М. Перетятько та к.е.н., ст. викл. О.С. Сакун.

Конференцію відкривав голова організаційного комітету Андрій Гаррійович Шевцов, доктор педагогічних наук, професор, директор департаменту атестації кадрів вищої кваліфікації та ліцензування МОН.

Із вітальним словом виступив Сергій Миколайович Шкарлет, доктор економічних наук, професор, заслужений діяч науки та техніки України, ректор Чернігівського національного технологічного університету.

Загалом участь у конференції прийняло понад 100 осіб із 8 країн світу: Україна, Словаччина, Польща, Болгарія, Угорщина, Австрія, Грузія та Норвегія.

На конференції обговорювалися актуальні питання економіки, бізнесу та права.

Своїми враженнями від участі у конференції поділилися викладачі кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту.

О.Ю. Акименко “Шановні організатори конференції «UkraineEU. Modern technology, business and law», яка відбулася 3-8 квітня 2017 року на території Словаччини, Австрії, Угорщини! Від щирого серця дякуємо за гостинний прийом, чудово проведений захід, що вирізнився масштабністю, високим науково-професійним рівнем доповідачів, практичною корисністю та яскравими враженнями від спілкування.

Висловлюємо величезну подяку ректору ЧНТУ д.е.н., професору Шкарлету Сергію Миколайовичу за насичену та плідну програму конференції. Сподіваємось, що цей проект стане доброю традицією та з кожним роком набуватиме ще більшого розвитку.”

О.С. Сакун  Конференція є унікальною можливістю для молодих вчених, оскільки надає шанс інтеграції в сучасний європейський науковий простір, обміну досвідом та знаннями з науковцями різних країн, а також  ознайомлення з багатою історією та культурою західних університетів. Занурення в історію одразу декількох країн сприяло кращому розумінню традицій та спорідненості українців та європейців. Дуже вдячна організаторам конференції за злагоджену професійну роботу.”

Ю.М. Перетятько “Від участі у конференції залишилися теплі спогади. Такі заходи є чудовою платформою для обміну досвідом з провідними фахівцями з різних сфер діяльності. В ході програми були обговорені гострі та проблемні питання наукової і практичної діяльності у сфері економіки та права.

Дуже вдячна організаторам наукової конференції за їх нелегку роботу та учасникам конференції за можливість прийняти участь у дискусії та в обміні досвідом