Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Арт-подвір'я

Арт-подвір'я

13 жовтня 2017 році кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту прийняла участь в ініційованому заході Чернігівського національного технологічного університету “Відкритий простір “Арт-подвір’я”.

У рамках заходу Юлія Перетятько провела майстер-клас з Декупажу – техніка декорування різних предметів, яка базується на приклеюванні різних зображень до поверхонь предметів декору таким чином, щоб домогтися ефекту малювання фарбами. Цей вид творчості було започатковано у Франції ще у XVII ст.

Враженнями від участі у заході ділиться Ю.Перетятько

“Дуже вдячна кураторам заходу за організацію  “Відкритий простір “Арт-подвір’я”, який був спрямований на реалізацію творчого потенціалу викладачів та студентів університету.

Майстер-клас з декупажу одразу викликав зацікавленість з боку відвідувачів заходу, якими стали не тільки школярі міста Чернігова, а і самі мої колеги з різних кафедр та відділів.

Дуже приємно було бачити натхненні очі дітей, коли вони вперше познайомилися із технікою декорування Декупаж. А коли вони дізналися, що зможуть свої роботи забрати  із собою, то взялися до роботи із завзяттям.

 Від дітей завжди віє щирістю, з ними дуже приємно працювати, ділитися своїми знаннями. Один хлопчик після закінчення майстре-класу зізнався мені, що в нього ніколи не виходило щось зробити акуратно, і це перша пристойна його робота. Одна дівчинка дуже відповідально поставилася до своєї роботи, бо захотіла подарувати її своїй мамі.

Мені було дуже приємно виправдати їх надії та допомогти повірити у себе.”