Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Захист кваліфікаційних робіт 2020

Захист кваліфікаційних робіт 2020

19 травня відбувся захист здобувачів вищої освіти освітнього рівня магістр спеціальності облік і оподаткування.

Екзаменаційна комісія у складі к.е.н., начальниці першого міського відділення Райффайзен банк Аваль М.В. Тунік (голова комісії), д.е.н., проф. Т.А. Гоголь, к.е.н., доц. Т.В. Клименко, к.е.н., доц. Ю.М. Перетятько заслухали блискучі виступи здобувачів вищої освіти щодо стану та перспектив розвитку досліджуваних ними підприємств, системи забезпечення зацікавлених осіб інформацією для цілей управління, виявлення та вирішення проблем обліково-економічного характеру.

Захист кваліфікаційних робіт розпочався із вступного слова голови комісії М.В. Тунік, яка побажала здобувачам натхнення, впевненості та сил при захисті свої кваліфікаційних робіт. Після оприлюдненого захисту було оголошено оцінки. Комісією відзначено, що всі роботи мали теоретичне та практичне значення, більшість здобувачів мали апробацію наукового доробку на Міжнародних та Всеукраїнських науково-практичних конференціях, пропозиції щодо вдосконалення системи бухгалтерського обліку та діяльності підприємства мали практичне застосування, що підтверджувалося Довідками про впровадження пропозицій в господарську діяльність досліджуваного підприємства.

Вітаємо здобувачів із успішним захистом випускних кваліфікаційних робіт. Бажаємо творчого натхнення, успіху та завжди досягати поставлених задач. Ми пишаємося Вами.