Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Участь у масштабній науково-популярній конференції «INSCIENCE CONFERENCE 2023»

Участь у масштабній науково-популярній конференції  «INSCIENCE CONFERENCE 2023»

17-18 червня 2023 р. доцент кафедри економіки, обліку і оподаткування, к.е.н. Гнедіна Катерина Володимирівна взяла участь у конференції «INSCIENCE CONFERENCE 2023» (м.Київ) та відвідала виставку наукомістких проєктів, стартапів та винаходів.

 

Під час заходу, який об’єднав представників наукової спільноти, державних інституцій, інноваційного бізнесу, медіа та винахідників, учасники ознайомилися з результатами останніх досліджень у сфері інноваційних технологій, відкриттями у медицині та космічній галузі, пріоритетними напрямами відновлення України та інструментами стимулювання економіки, перспективами використання штучного інтелекту та його роллю у прискоренні економічного зростання, сучасними тенденціями розвитку індустрії DeepTech та іншими актуальними питаннями.

На виставці були представлені такі потужні стартапи, як «Punisher», «Anima», «SPACE BOX», «NANIT ROBOT», «MySat» та багато інших. Захід сприяв ефективному нетворкінгу, обміну досвідом та ідеями між учасниками та подальшому розвитку наукоємних стартапів в Україні.