Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Підвищення кваліфікації на курсі «Корпоративна соціальна відповідальність»

Підвищення кваліфікації на курсі «Корпоративна соціальна відповідальність»

У серпні 2023 р. доцент кафедри економіки, обліку і оподаткування, к.е.н. Шадура-Никипорець Наталія Тимофіївна успішно пройшла курс «Корпоративна соціальна відповідальність» на платформі онлайн-освіти зі сталого розвитку Impactorium розроблений Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine).

 

Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine) є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнесради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія), представляє собою експертну організацію в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності. Центр щорічно проводить масштабні дослідження з корпоративної соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проекти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади.

Викладала курс Марина Саприкіна, голова правління CSR Ukraine.

Впродовж 15-ти лекцій розглядались питання про основні поняття та інструменти соціальної відповідальності, КСВ-стратегію, нефінансові звіти, корпоративне управління та чесні операційні практики, переваги корпоративної соціальної відповідальності.