Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Методи та інструменти розвитку «soft skills» - тренінг для здобувачів вищої освіти

Методи та інструменти розвитку «soft skills» - тренінг для здобувачів вищої освіти

Здобувачі вищої освіти спеціальностей «Облік і оподаткування» та «Економіка», учасники наукового клубу «Юні агенти змін», продовжують розвивати гнучкі навички для майбутньої успішної професійної діяльності. Зокрема, під час тренінгу, який відбувся 13 вересня 2023 р., учасники ознайомилися з сучасними методами та інструментами розвитку soft skills.

 

У рамках заходу доцент кафедри економіки, обліку і оподаткування, к.е.н. Гнедіна К.В. розкрила питання важливості розвитку емоційного інтелекту як ключової гнучкої навички та його ролі для успішної роботи команди,  а також ознайомила учасників з практиками та дієвими техніками розвитку емоційного інтелекту, після чого учасники поділилися досвідом формування цієї гнучкої навички.

Професор кафедри економіки, обліку і оподаткування, д.е.н. Акименко О.Ю. у доповіді «Методи та інструменти «soft skills» підкреслила що, досягнення високого професійного рівня фахівця у сфері обліку і оподаткування передбачає набуття інтелектуального та практичного досвіду, оволодіння навичками soft-skills – навичками, які не прив'язані до конкретного виду діяльності, а також зосередила увагу присутніх на інструментах тайм-менеджменту та поділилася власним досвідом удосконалення soft-skills