Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Навчання на «Курсі Європейського політика 2.0»

Навчання на «Курсі Європейського політика 2.0»

В період з 26 вересня по 28 жовтня викладачі кафедри економіки, обліку і оподаткування к.е.н., доцент Гнедіна К.В. і д.е.н., доцент Сакун О.С. проходили онлайн-навчання на «Курсі Європейського політика 2.0», організованому ВГО «СД Платформа».

 

З-поміж 300 кандидатів було обрано 100 учасників, які здобували знання і практичні навички за чотирма модулями: 1. У чому сила та слабкість ЄС? 2. Економічні та фінансові лабіринти ЄС. 3. Інтеграція України в ЄС без пафосу. 4. Прогресивні європейські лідери. Кожен модуль передбачав виконання оригінального домашнього завдання з метою удосконалення комунікаційних, лідерських, аналітичних та презентаційних навичок учасників курсу. Спікерами в рамках навчального процесу виступили представники академічної спільноти, аналітики, державні та політичні діячі зі сфери євроінтеграції та співпраці з ЄС, як з України, так з за кордону.

Завершився курс захистом фінальних групових проєктів з освітньої тематики, які в подальшому мають перспективу реалізації за допомогою ВГО «СД Платформа». Викладачі кафедри Гнедіна К.В. та Сакун О.С. успішно захистили спільний проєкт та отримали Сертифікати про завершення навчання.