Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Участь у заході для освітян та молодіжних працівників «Лабораторія педагогічних інновацій»

Участь у заході для освітян та молодіжних працівників «Лабораторія педагогічних інновацій»

26 жовтня 2023 року доцент кафедри економіки, обліку і оподаткування, к.е.н. Гнедіна Катерина Володимирівна взяла участь у заході «Лабораторія педагогічних інновацій», який був організований ГО "Український центр майбутнього".

 

Під час заходу відбулася презентація результатів проєкту «Креативна скринька: просування інноваційних підходів до побудови освітніх форматів в молодіжній роботі». Проєкт реалізовано за сприяння програми Еразмус+ (Стратегічне партнерство у секторі «Молодь», проєкт № 2021-1-PL01-KA220-YOU-000028673), країни -партнери: Польща, Україна, Латвія,  Кіпр).

Виконавці проєкту ознайомили учасників заходу з розробленим курсом «Креативний конструктор»: Створення інноваційних навчальних форматів у цифрову епоху», а також чат-ботом «Creative Box»: конструктор для розвитку з навчальних форматів». Обміну досвідом у сфері педагогічних інновацій сприяла командна робота учасників у межах нетворкінг-обговорення «Роль творчих форматів навчання в цифровій освіті, подолання нових викликів та підвищення адаптивності в сучасному світі», під час якого учасники поділилися власним баченням креативності та підходами до застосуванням креативних методів в освітньому процесі.