Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Урочистості з нагоди ІІ Обласного конкурсу науково-творчих есе на податкову тематику

Урочистості з нагоди ІІ Обласного конкурсу науково-творчих есе на податкову тематику

6 грудня 2023 року відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів переможцям, подяк науковим керівникам та сертифікатів учасникам ІІ Обласного конкурсу науково-творчих есе на податкову тематику.

Відкрили захід д.е.н., проф. проректор з наукової роботи В.Г. Маргасова та завідувачка кафедри економіки, обліку і оподаткування д.е.н., проф. Ж.В. Дерій, які привітали учасників з високими результатами та побажали подальших звершень.

До урочистостей приєдналися співорганізатори конкурсу та члени журі Головне управління ДПС в Чернігівській області: начальниця управління оподаткування фізичних осіб Світлана Миколаївна Волкова, начальниця управління персоналом Тетяна Михайлівна Путинцева, зав. сектору інформаційної взаємодії Світлана Ісаківна Стрижак, які наголоси на виключному значенні податків у формуванні бюджету країни,

відмітили високий рівень підготовки науково-творчих есе та обізнаність у сфері оподаткування учасниками.

 

Переможцям конкурсу та їх науковим керівникам було вручено дипломи та подяки, а також цінні подарунки від Національного університету “Чернігівська політехніка”.

 

Оргкомітет Конкурсу та Національний університет “Чернігівська політехніка” щиро дякує всім учасникам Конкурсу. Бажаємо наснаги, творчого натхнення, здійснення мрій, не зупинятися на досягнутому та з новими силами брати участь у наступному навчальному році у ІІІ Обласному конкурсу науково-творчих есе на податкову тематику.

 

Національний університет “Чернігівська політехніка” щиро дякує оргкомітету Конкурсу: д.е.н., проф. Олені Юріївні Акименко, к.е.н., доц. Тетяні Вікторівні Клименко та к.е.н., доц. Юлії Митрофанівні Перетятько за високий рівень підготовки конкурсу.