Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Вебінар на тему «Інтелектуальна власність: як захистити свої права?

Вебінар на тему «Інтелектуальна власність: як захистити свої права?

06 березня 2024 Центром створення та розвитку стартапів Національного Університету «Чернігівська політехніка» було проведено вебінар на тему «Інтелектуальна власність: як захистити свої права?», організований координатором розвитку стартапів, інновацій та проєктного навчання, доцентом кафедри економіки, обліку і оподаткування Гнедіною К.В.

 

 

 

До участі у заході долучилися викладачі кафедри економіки, обліку і оподаткування та здобувачі вищої освіти спеціальностей 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування». Серед них: Анастасія Сорока (ЕК-201) та Вікторія Бибик (ЕК-221), Анна Дейкун  (ОА-231), Білоус Аліна (ОА-221), Вікторія Аношко - (ОА-231).

З актуальними питаннями у сфері захисту об’єктів інтелектуальної власності учасників ознайомили спікери:  Зух Юліана - професіонал з інноваційної діяльності відділу TISC Департаменту розвитку інновацій IP офісу та Шевченко Ігор - представник мережі TISC (Вінницька торгово-промислова палата), патентний повірений, начальник відділу зовнішньо-економічних зв'язків та перекладів Вінницької торгово-промислової палати. Зокрема, спікерами були висвітлені такі питання, як: сутність інтелектуальної власності, авторське право та його охорона, різновиди обʼєктів права інтелектуальної власності, особливості їх реєстрації та інші.

Щиро дякуємо спікерам за змістовний та пізнавальний вебінар.