Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту запрошує вас на навчання.

Бажаєте подбати про своє майбутнє? Прагнете отримати перспективну освіту? Мрієте про високооплачувану і цікаву роботу? Кафедра БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ, ОПОДАТКУВАННЯ ТА АУДИТУ Чернігівського національного технологічного університету ЗАПРОШУЄ ВАС НА НАВЧАННЯ.

Кафедра БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ, ОПОДАТКУВАННЯ ТА АУДИТУ

Чернігівського національного технологічного університету

здійснює підготовку фахівців за спеціальністю

071 „Облік і оподаткування”

галузі знань 07 „Управління та адміністрування” за ступенями

БАКАЛАВР, денна і заочна форми навчання, у т.ч. на базі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста;

МАГІСТР, денна і заочна форми навчання на основі освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр галузі знань 0305 „Економіка та підприємництво”;

ТРЕТІЙ (ОСВІТНЬО–НАУКОВИЙ) РІВЕНЬ (аспірантура), денна та заочна форми навчання на основі магістратури;

і програмою освітньо-кваліфікаційного рівня

СПЕЦІАЛІСТ, денна і заочна форми навчання на основі ступеня бакалавр;

ПЕРЕПІДГОТОВКУ СПЕЦІАЛІСТІВ за спеціальністю 071 „Облік і оподаткування” на базі освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, ступеня магістр будь-якої спеціальності, форма навчання – заочна.

 

За будь яких обставин в країні завжди матимуть роботу ті, хто вміє вести бухгалтерський облік, аналізувати фінансово-економічні ситуації та здійснювати контроль. „Облік і оподаткування” – одна з найбільш актуальних професій в кожній державі, у т.ч. і в Україні, оскільки тисячі підприємств, установ та організацій прагнуть мати у своєму штаті грамотного бухгалтера, який на практиці забезпечуватиме якісне прийняття фінансових, інвестиційних та ін. управлінських рішень.

Кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту Чернігівського національного технологічного університету здійснює підготовку (перепідготовку) висококваліфікованих фахівців відповідно до потреб національної економіки і європейських вимог, які здатні, використовуючи як традиційні методи, так і сучасні комп’ютерні пакети спеціалізованих програм, виконувати інформаційні, контрольні та аналітичні функції, що дає можливість забезпечити ефективність функціонування підприємств, організацій і установ в умовах ринку.

Випускники кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту знають нормативні, методичні та ін. керівні матеріали з організації та ведення бухгалтерського обліку і складання фінансової звітності; облікову політику, систему регістрів обліку, правила документообігу і технологію обробки облікової інформації; план рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов'язань і господарських операцій; порядок ведення бухгалтерського обліку і складання звітності; методи аналізу господарсько-фінансової діяльності підприємства, установи, організації; систему і форми внутрішньогосподарського (управлінського) обліку, звітності і контролю; умови оподаткування юридичних і фізичних осіб; правила проведення перевірок і документальних ревізій; можуть виконувати ін. завдання та обов’язки, що відповідають вимогам кваліфікаційних характеристик професій працівників.

Фундаментальність плюс відкритість до нових ідей – це те, що цінується на кафедрі найбільше. Слухачам читаються авторські курси досвідчених докторів і кандидатів економічних наук. У науковому доробку кафедри більше 50 підручників і навчальних посібників з грифом Міністерства освіти і науки України, близько 50 монографій. Одночасно з фундаментальною теоретичною підготовкою кафедра формує у студента і практичні вміння, яких потребує ринок праці. Це забезпечується тим, що більшість співробітників кафедри, які викладають дисципліни професійного спрямування, працювали або працюють за сумісництвом на посадах, які відповідають профілю дисциплін, що викладаються.

Кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту Чернігівського національного технологічного університету є лідером обліково-економічної освіти Чернігівського регіону і випускає конкурентоспроможних фахівців, які користуються беззаперечним авторитетом у державних, фінансово-кредитних установах України, на підприємствах різних видів економічної діяльності та форм власності, зокрема, у роботодавців Чернігівського регіону, в основі чого є їх ґрунтовна підготовка.

МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС, НАШІ МАЙБУТНІ СТУДЕНТИ!

Успішна професійна кар’єра починається у нас!

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ ЧЕРНІГІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

14027, м. Чернігів, вул. Шевченка, 95

тел. (0462) 95-21-14, www.stu.cn.ua

ЦЕНТР ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ТА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

корпус ІV, кім. 12, тел. (04622)30056, dec-fpo.fsay.net/

КАФЕДРА БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ, ОПОДАТКУВАННЯ ТА АУДИТУ

корпус ІІІ по вул. Шевченка, 95, кім. 203, тел. (04622)30492, e-mail: kafoa_dtu@ukr.net, web-сайт: ekona.org.ua;

корпус ХІ по вул. Стрілецька, 1, кім. 320, тел. (04622)53535, e-mail:  kafedraеаа@ukr.net, web-сайт: www.geci.cn.ua/uk/more-info/upravlinnya/itemlist/category/97-kafedra-buhgalterskogo-obliku-opodatkuvannya-ta-auditu.html