Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Участь у V Міжнародній науково-практичній конференції «Обліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства»

Участь у V Міжнародній науково-практичній конференції «Обліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства»

28-29 жовтня 2022 р. доцент кафедри економіки, обліку і оподаткування, к.е.н. Гнедіна Катерина Володимирівна взяла участь у V Міжнародній науково-практичній конференції «Обліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства», яка проходила у Національному університеті «Львівська політехніка» у змішаному форматі. Захід було приурочено до 20-річчя створення кафедри обліку та аналізу.

Під час пленарного засідання з доповідями, присвяченим актуальним питанням обліку, аудиту, оподаткування, перспективам розвитку професійної діяльності та фахової освіти, виступили провідні вітчизняні науковці та представники роботодавців. Секційні засідання, які відбулися у другий день конференції, були присвячені таким тематичним напрямам, як: сучасний стан та проблеми обліково-аналітичного забезпечення системи менеджменту підприємства; розвиток обліково-аналітичних процедур в інформаційному забезпеченні сталого розвитку економіки; обліково-аналітичне забезпечення розвитку суб’єктів цифрової економіки; історія, сучасні тенденції та перспективи розвитку бухгалтерської професії та фахової освіти; контроль і аудит в системі обліково-аналітичного забезпечення менеджменту підприємства.

У рамках участі у конференції доцент, к.е.н. Гнедіна К.В. підготувала тези доповіді на тему «Формування облікової політики та її роль в управлінні підприємством».

Щиро дякуємо організаторам конференції та усім учасникам.