Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Зустріч з професором Швабієм Костянтином Івановичем

Зустріч з професором Швабієм Костянтином Івановичем

13 квітня 2023 року викладачі та здобувачі вищої освіти кафедри економіки, обліку і оподаткування (спеціальності 071 «Облік і оподаткування» та 051 «Економіка») Національного університету «Чернігівська політехніка» зустрілися з доктором економічних наук, професором, експертом Growford Institute, професором кафедри фіскального адміністрування Державного податкового університету (м. Ірпінь) ШВАБІЄМ Костянтином Івановичем.

 

 

Костянтин Іванович є провідним експертом у сфері оподаткування, державної податкової політики, економічного зростання, проблем реформування розвитку вищої освіти.

Під час заходу обговорили новації в системі оподаткування в Україні в умовах воєнного часу, питання реформування ДПС України, шляхи подолання перешкод формуванню її позитивного іміджу в рамках досягнення стратегічних цілей, рівень тінізації національної економіки та інструменти виведення її з «тіні», перспективи впровадження оподаткування кріптовалюти, а також різні аспекти формування податкової культури у молодого покоління.

Визначили напрями подальшої співпраці викладачів та здобувачів вищої освіти Державного податкового університету та Національного університету «Чернігівська політехніка» у навчальній та науковій сферах.

Щиро дякуємо професору Швабію Костянтину Івановичу за цікаву зустріч і актуальну та корисну інформацію.