Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Юність науки. Засідання секції: удосконалення методики та організації обліково-аналітичної роботи

Юність науки. Засідання секції: удосконалення методики та організації обліково-аналітичної роботи

27 квітня 2023 року відбулося засідання секції "удосконалення методики та організації обліково-аналітичної роботив" в рамках Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених «Юність науки – 2023: Соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства».

 

З вітальним словом до присутніх звернулася гостя, начальник управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС в Чернігівській області Світлана Волкова, яка побажала всім учасникам конференції плідної співпраці, яскравих ідей, приємного спілкування та втілення рекомендацій та пропозицій у життя. «Хочу зізнатися, що не без заздрості переглядала програму конференції та раділа розлогості її обхвату, адже здобувачами досліджувалися різні проблеми: починаючи з доцільності використання інструментів тайм-менеджменту бухгалтерами і податківцями, ролі якісної підготовки фахівців у сфері обліку та оподаткування, закінчуючи нагальними проблемами, пов’язаними з реформуванням податкової системи. Щодо останньої, то дійсно - одним з головних завдань повоєнної модернізації України має стати втілення комплексної податкової реформи, про необхідність якої йшлося ще задовго до початку війни», - підкреслила  Світлана Волкова.

Ректор Чернігівського інституту інформації, бізнесу і права ЗВО МНТУ імені академіка Юрія Бугая, д.н. з державного управління Тетяна Шестаковська побажала учасникам секційного засідання плідної роботи і висловила сподівання, що сьогоднішня конференція сприятиме формуванню і вдосконаленню наукової думки, виробленню нових концептуальних підходів в сфері обліку і оподаткування.

Д.е.н., професор кафедри Олена Акименко також побажала всім приємного та результативного наукового спілкування, творчих успіхів, запевнивши всіх, що на конференції прозвучить велика кількість цікавих та оригінальних ідей. «Це вже стало традиційним, що наші молоді науковці в кінці навчального року приймають участь в науковому заході, присвяченому обговоренням результатів проведеної науково-дослідної роботи. І не зважаючи на складнощі, спричинені військовою агресією рф, ми зустрілися знову! Ми з повагою і гордістю ставимося до наших авторів – наполегливих ентузіастів, не байдужих до гострих проблем економіки, обліку та оподаткування», - відзначила Олена Акименко.