Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Вебінар від стейкхолдера та конкурс наукових есе «SOFT-SKILLS: формування гнучких навичок для майбутньої успішної професійної діяльності»

Вебінар від стейкхолдера та конкурс наукових есе «SOFT-SKILLS: формування гнучких навичок для майбутньої успішної професійної діяльності»

11 жовтня 2023 року відбувся вебінар для здобувачів вищої освіти та учасників наукового клубу кафедри економіки, обліку і оподаткування «Юні агенти змін» за участі стейкхолдера – керівника ТОВ «МЕДІАШТОРМ» Дворського Павла Миколайовича на тему «Soft skills сучасного керівника: секрети ефективного управління». Учасники вебінару ознайомилися з практичними кейсами формування лідерських навичок, управління командою, а також підходами до прийняття управлінських рішень.

 

Крім того, під час зустрічі були підведені підсумки конкурсу наукових есе «SOFT-SKILLS: формування гнучких навичок для майбутньої успішної професійної діяльності», організованому д.е.н., професором кафедри Акименко О.Ю. та керівником наукового клубу «Юні агенти змін», к.е.н. Гнедіною К.В. У конкурсі есе взяли участь представники наукового клубу «Юні агенти змін» (здобувачі вищої освіти спеціальностей «Економіка та «Облік і оподаткування»). Переможцями конкурсу есе стали: І місце -  Сорока Анастасія Володимирівна (група ЕК-201); ІІ місце – Нагорний Павло Володимирович (група МОА-221); ІІІ місце -  Бибик Вікторія Володимирівна (група ЕК-221). Конкурсна роботи Лапи Артема Сергійовича (група ФАМ-201) відзначена за креативний підхід до розкриття питання.

Дякуємо керівнику ТОВ «МЕДІАШТОРМ» Дворському Павлу Миколайовичу за змістовну доповідь та корисні практичні поради майбутнім фахівцям у сфері економіки, обліку і оподаткування! Щиро вітаємо переможців та учасників конкурсу есе!