Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Навчання за програмою тренерів-фасилітаторів програми ВООЗ “Важливі навички в період стресу”

Навчання за програмою тренерів-фасилітаторів програми ВООЗ “Важливі навички в період стресу”

Д.е.н., проф. кафедри Акименко О.Ю. завершила навчання за програмою тренерів-фасилітаторів програми ВООЗ "Важливі навички в період стресу" від Міжнародної гуманітарної організації "Лікарі світу" (Medicos del Mundo). Упродовж періоду навчання (квітень-вересень 2023) було опановано ключові інструменти для зменшення впливу переживань в ситуаціях стресу і перевтоми (навички заземлення, відчеплення від гачка, надання простору складним думкам та почуттям тощо).

 

 

Програма підготовки складалась з наступних етапів: (1) відпрацювання програми в якості учасника на першому етапі; (2) проходження 4-денного навчання для тренерів (за результатами відбору); (3) самостійне проведення програми з 3 сесій «ВН в періоди стресу» для двох rpyп (кількість учасників з числа мешканців громади - 22 (під супервізією спеціалістів організації «Лікарі світу»); (4) участь у 3 групових супервізіях.

За результатами навчання було отримано сертифікат фасилітатора програми «Важливі навички в періоди стресу», що дає право на самостійне проведення сесій за програмою "Важливі навички в періоди стресу" (під супервізією за потребою).

Щира вдячність команді фахівців з програм психічного здоров’я організації «Лікарі світу» та учасникам програми.