Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Участь у першому бухгалтерському воркшопі-стажуванні «Облік діяльності бізнесу в умовах воєнного стану: новації-2023»

Участь у першому бухгалтерському воркшопі-стажуванні «Облік діяльності бізнесу в умовах воєнного стану: новації-2023»

Професор кафедри економіки, обліку і оподаткування, д.е.н. Акименко Олена Юріївна та доцент кафедри економіки, обліку і оподаткування, к.е.н. Гнедіна Катерина Володимирівна брали участь у першому бухгалтерському воркшопі-стажуванні «Облік діяльності бізнесу в умовах воєнного стану: новації-2023».

 

 

Захід відбувся протягом 26 жовтня  – 03 листопад 2023 року у дистанційному форматі за участю Валерія ЖУКА, Голови Ради ГО «Федерація аудиторів, бухгалтерів та фінансистів АПК України», академіка НААН, д.е.н., професора; Станіслава ВАСИЛІШИНА, Члена Ради ГО «Федерація аудиторів, бухгалтерів та фінансистів АПК України», професора кафедри обліку, аудиту та оподаткування Державного біотехнологічного університету; Юлії ШЕНДЕРІВСЬКОЇ, виконавчої директорки ГО «Федерація аудиторів, бухгалтерів та фінансистів АПК України». Організатори програми стажування  – Інститут обліку і фінансів НААН України, ГО «Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України». 

У рамках заходу учасниками було опановано програму стажування. За результатами участі в програмі підвищення кваліфікації опубліковано збірник тез доповідей, підготовлених учасниками.