Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Навчальна екскурсія на ТОВ «БайкБокс» та PET Technologies

Навчальна екскурсія на ТОВ «БайкБокс» та PET Technologies

Формування підприємницьких навичок є частиною системних знань, які здобуваються у закладі вищої освіти. 21 листопада в рамках викладання тренінг-курсу “Start up creation”, лектором к.е.н., доцентом кафедри економіки, обліку і оподаткування Ю.М. Перетятько була організована зустріч із Олександром Літвіном, засновником ТОВ «БайкБокс» — підприємство, яке займається розробкою та виробництвом електровелосипедів, та електровізків різної вантажопідйомності.

 

Олександр поділився власним досвідом втілення справи від мрії до реального бізнесу. Та мали унікальну нагоду отримати зворотній зв’язок щодо їх власних start up-проєктів.

Також, здобувачі вищої освіти відвідали компанію PET Technologies — розробник та виробник обладнання для видування ПЕТ-пляшок та прес-форм. Продукція працює у 50 країнах світу, а також на провідних заводах харчової та хімічної промисловості України: ТМ «Галичина», «Верес», «Чумак». Здобувачі оглянули виробничі потужності підприємства, ознайомилися із продукцією та мали змогу спостерігати за роботою автоматизованих систем для виробництва форм.

Кафедра щиро дякує ТОВ «БайкБокс» та PET Technologies за гостиність та можливість поєднати теорію з практикою.