Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Участь у курсі вебінарів з підвищення кваліфікації на тему «Інновації як нові перспективи сталого розвитку економіки держави»

Участь у курсі вебінарів з підвищення кваліфікації на тему «Інновації як нові перспективи сталого розвитку економіки держави»

З 24 жовтня по 28 листопада 2023 р. доцент кафедри економіки, обліку і оподаткування, к.е.н. Гнедіна Катерина Володимирівна брала участь у курсі вебінарів з підвищення кваліфікації на тему «Інновації як нові перспективи сталого розвитку економіки держави», організованому та проведеному Державною науковою установою «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації». Мета курсу - надання теоретичних знань у сфері інноваційної діяльності та трансферу технологій з урахуванням національної стратегічної ініціативи.

 

Учасники курсу вебінарів ознайомилися з такими питаннями, як: практика трансферу технологій у повоєнному відновленні України, історії успіху стартап-проєктів, екоінновації та екологічний менеджмент, монетизація проєктів та венчурне інвестування, інтеграція в міжнародні мережі ТТ, права інтелектуальної власності в Україні, а також опанували і вдосконалили навички оформлення заявки на ЄС-грант, використання ресурсів мережі Enterprise Europe Network (EEN) для наукової̈, науково-технічної, інноваційної діяльності та трансферу технологій, проведення маркетингових досліджень при оформленні заявки на ЄС-грант.