Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

ОГОЛОШЕНО I ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ», 2023/2024 НАВЧАЛЬНИЙ РІК.

ОГОЛОШЕНО I ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ», 2023/2024 НАВЧАЛЬНИЙ РІК.

​ Відповідно до Листа державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» МОНУ від 09.01.2024 за №21/08-28 про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023/2024 навчальному році (далі – Конкурс), Національний університет «Чернігівська політехніка» буде проводити Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» на базі кафедри економіки, обліку та оподаткування, який відбудеться протягом березня-травня 2024 року.

 

Для участі у першому етапі конкурсу здобувач вищої освіти Національного університету «Чернігівська політехніка» спільно з науковим керівником повинен підготувати наукову роботу з актуальних проблем спеціальності «Облік і оподаткування», яка є пошуковою за своїм характером, має наукове та/або прикладне значення, не має відзнак НАН України та органів державної влади, інших конкурсів.

Терміни організації I етапу Конкурсу: до 25.02.2024 р.

 

Прийом робіт на електронну адресу: gkv2015oa@gmail.com.

 

Оргкомітет I етапу Конкурсу:

Д.е.н., професор Акименко О.Ю.

К.е.н., доцент Гнедіна К.В.