Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Участь в семінарі з енергоефективності та зеленого відновлення

Участь в семінарі з енергоефективності та зеленого відновлення

Завідувачка кафедри д.е.н., професор Ж.В. Дерій брала участь у семінарі з енергоефективності та зеленого відновлення для українських та чеських фахівців організованим Управлінням інвестицій та проектів Львівської міської ради спільно з Чеським екологічним фондом Nadace Partnerství.

 

Під час семінару презентовано досвід Львова в реалізації енергоефективних проектів, проект Екохабу. Учасники семінару відвідали будівництво заводу з переробки побутових відходів, ознайомились з досвідом перехідного етапу Чеської Республіки щодо входження до європейських структур. Зацікавленість учасників семінару викликали успішні приклади та можливості участі України в нових та існуючих програмах спільно з чеським агентством просування торгівлі CzechTrade.

З інформацією про досвід Чеської республіки щодо сталого розвитку та питань управління відходами можна буде ознайомитись на вебінарі 19.04.2024, який буде проведено викладачами кафедри.

 

Програма партнерство сталого відновлення України - це стажування для українських лідерів у Чеській Республіці, які зацікавлені у сталому розвитку та відновленні. Зокрема це знайомство із спеціальними проєктами, технологіями, інституціями, ключовими фігурами та правовими умовами надійних рішень для сталого розвитку України у різних сферах.