Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Участь у «Health Hackathon 2024» для інноваторів у рамках ініціативи Health Systems Innovation Lab at Harvard

Участь у «Health Hackathon 2024» для інноваторів у рамках ініціативи Health Systems Innovation Lab at Harvard

07 квітня 2024 року к.е.н., доцент кафедри економіки, обліку і оподаткування, координатор розвитку стартапів, інновацій та проєктного навчання Національного університету «Чернігівська політехніка» Гнедіна Катерина Володимирівна взяла участь у фіналі «Health Hackathon» у складі команди стартапу «Інсулін без черг» («Insulin without queue»), яка презентувала інноваційне рішення у сфері охорони здоров’я за напрямом хакатону «Серцево-судинні захворювання та діабет». У рамках заходу команда стартапу «Інсулін без черг» отримала консультаційну підтримку від менторів – фахівців у сфері охорони здоров’я, засновників та CEO стартапів.

 

 

 

«Health Hackathon» - захід для стартаперів, присвячений створенню нових продуктів та пошуку інноваційних рішень у сфері охорони здоров’я. Одночасно з командами з України над інноваційними ідеями працювали команди учасників на хакатонах від Harvard Health System Innovation Lab у США, Бразилії, Чилі, Сингапурі та Великій Британії.

«Health Hackathon» впроваджений з ініціативи Health Systems Innovation Lab at Harvard, World Health Organization Ukraine, Міністерства охорони здоров'я України та реалізується спільно з CIVITTA, Radar Tech, YEP, у партнерстві з Ukrainian Startup Fund за фінансової підтримки Уряду Канади.